Menu
Your Cart
05 jul. Wat je moet weten van Windows 11
0 3401
Toen in 2015 Windows 10 werd gelanceerd gaf Microsoft aan dat dit de laatste versie van Windows zou zijn zoals we die kennen. Microsoft zou daarna overstappen op het concept van Windows as a Service.  Maar niets bleek minder waar want afgelopen maand..
28 jun. Slimme sneltoetsen in Windows 10
0 3293
Als voor jou elke muisklik en elke toetsaanslag er één te veel is dan hebben wij een aantal handige tips voor je! In Windows heb je namelijk een hele serie sneltoetsen waarmee je eenvoudig programma's kunt opstarten of waarmee je bepaalde handelingen..
25 jun. Houd overzicht in Windows, maak gebruik van virtuele desktops
0 3003
Met de steeds krachtiger wordende laptops en slimmere techniek in Windows, is er in vergelijking met vroeger steeds minder de noodzaak om eerst het ene programma af te sluiten alvorens een nieuw programma te openen. Deed je dat voorheen niet, dan had..
23 jun. Wat is het verschil tussen USB-C en Thunderbolt 3?
0 3584
Deze twee aansluitingen die je sinds medio 2015 op laptops kunt aantreffen lijken identiek maar toch is dat allerminst zo! Wij leggen je in dit artikel graag uit hoe dat zit en wat je met deze poorten kunt! Wat is USB-C? USB-C is een protocol voor ge..
11 jun. Wat is het verschil tussen een i3, i5 en i7 processor?
0 3592
Een vaak gestelde vraag van onze klanten is wat het verschil is tussen de verschillende processoren en welke processor men het beste kan kiezen voor datgene wat zij met hun laptop doen.De overeenkomst die ze hebben is dat het allemaal om processoren ..
11 jun. Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands laptops?
0 3406
Wat refurbished en tweedehands gemeen hebben is dat het in beide gevallen gaat om gebruikte laptops. Maar daar houdt het verschil dan ook meteen op.‘Refurbished’ is een engelse term en betekent niets anders dan ‘gereviseerd’. Het gaat om gebruikte ap..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 11
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.