Menu
Your Cart

Onze kwaliteit en onze werkwijze

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dit waarborgen wij door volgens een vast stramien al onze laptops op een grondige manier te verwerken, vanaf het moment van binnenkomst tot aan het moment van verkoop aan jou als klant.

Na in fase 1 een visuele inspectie, een globale technische test en een interne inspectie en reiniging te doen bepalen wij of een laptop geschikt is voor verkoop. Pas bij een positief resultaat gaat een laptop door naar de volgende fase. De laptop wordt dan ook aan de buitenkant waar nodig gereinigd om vervolgens een uitgebreide hardwaretest te ondergaan. Zaken als beeldscherm, webcam, touchpad, USB en andere componenten en poorten worden getest op een goede werking. Voldoet iets niet dan wordt het door onze vakmensen hersteld.

Wanneer ook deze 2e fase succesvol is afgerond starten we de 3e en tevens laatste fase van ons kwaliteitssysteem. De eventueel bestelde upgrades van werkgeheugen en opslag worden geïnstalleerd en getest waarna we aan de slag gaan met het installeren van Windows 10 Professional. Als de installatie is afgerond worden alle drivers waar mogelijk bijgewerkt naar de meest recente versie. Na nog een laatste visuele en technische inspectie wordt de laptop als verzendklaar afgemeld.Hoe weet ik de conditie van een refurbished laptop?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen worden al onze refurbished laptops uitgebreid gecontroleerd op gebreken. Pas als een laptop 100% door onze uitvoerige tests heen komt wordt de laptop op onze website opgenomen. Daarbij hanteren wij drie condities om de mate van gebruikssporen inzichtelijk te maken. Het zijn tenslotte gebruikte laptops en dat gebruik zal bijna altijd in meer of mindere vorm te zien zijn. Wij blijven echter benadrukken dat voor elke conditie geldt dat de laptops technisch gezien 100% in orde zijn, daar staan wij garant voor, het gaat dus alleen om een 'cosmetische' waardering.

Bij alle laptops op onze website staat een kwalificatie vermeld die de staat van de laptop aangeeft, namelijk gebruikt, goed of uitstekend. Hieronder vind je de uitleg van deze drie kwalificaties.

Ons kwalificatiesysteem

Zeer goed: refurbished laptops van top kwaliteit!

Deze kwalificatie betekent absolute topkwaliteit! Een refurbished laptop in een dergelijke staat bevat hooguit uiterste minimale gebruikssporen.

Goed: minimale gebruikssporen

Gemiddeld meer dan 80% van onze voorraad heeft de kwalificatie 'Goed'. Dit betekent dat de laptop in zeer nette staat verkeert. Er kunnen hooguit wat kleine, minimale beschadigingen zichtbaar zijn.

Gebruikt: intensievere gebruikssporen

Deze kwalificatie betekent dat de laptop intensiever is gebruikt. Er kunnen meer zichtbare krassen en/of beschadigingen te zien zijn in de behuizing van de laptop en soms kan er sprake zijn van een kleine beschadiging aan het scherm.

Wil je precies weten wat de staat van een specifieke laptop is die je op het oog hebt? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij eventueel wat foto's toesturen.

Voor alle laptops geldt dat ze 100% technisch in orde zijn, ons kwalificatiesysteem heeft alleen betrekking op de buitenkant van onze laptops!Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.