Menu
Your Cart

Verzending

Bestellingen die u op werkdagen voor 16.00 uur plaatst, worden diezelfde dag nog verstuurd. Plaatst u een bestelling in het weekend, dan wordt uw bestelling op maandag verwerkt en verzonden.

Wij verzenden onze producten wereldwijd. Verzenden doen wij voor slechts € 6.35 via PostNL. Voor ontvangst van de laptop is een handtekening benodigd. Daarnaast geven wij bij PostNL aan dat het pakket niet bij de buren gezorgd mag worden.

Bezorging

Als je op weekdagen voor 16.00 uur bestelt dan wordt jouw order nog dezelfde dag verzonden. PostNL is een betrouwbaar partner, maar liefst 98.9% van de pakketten wordt de volgende dag afgeleverd. Leveringen zijn op weekdagen en op de zaterdag.

Covid-19

In verband met Covid-19 kan de levertijd op dit moment mogelijk 1 of 2 dagen langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze ervaring is inmiddels dat meer dan 95% van de zendingen binnen 1 werkdag wordt geleverd.

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.