Menu
Your Cart

Inkoop van gebruikte Laptops

Wilt u als bedrijf of onderwijsinstelling uw laptops wegdoen? Wij betalen u de beste prijs voor uw oude laptops en notebooks. Wij beschikken over een groot netwerk van zowel lokale als internationale kopers die de hoogste marktprijzen betalen voor uw oude laptops. Als duurzame onderneming streven wij ernaar dat hardware zo lang mogelijk gebruikt wordt. 

Duurzaam en beter voor het milieu

Voor de productie van laptops en andere apparatuur zijn veel en vaak schaarse stoffen nodig die bij de productie er van ook nog eens voor uitstoot van schadelijke stoffen zorgen. In het kader van duurzaamheid en zorg voor ons milieu levert het hergebruiken van apparatuur dan ook een significant voordeel op. Verkoop uw ICT apparatuur voor de maximale inruilwaarde aan Laptopvision en geef oude apparatuur een tweede leven. Voorkom daarmee dat uw oude apparatuur als elektronisch schroot gedumpt wordt in ontwikkelingslanden!

Wij zorgen voor de logistiek en verwijdering van data

Wij zorgen dat de laptops bij u worden opgehaald en dat bij binnenkomst in ons servicecentrum de opslagmedia van de laptops met specialistische software en volgens een strakke procedure volledig worden gewiped. Na afloop ontvangt u van ons een uitgebreide inventarisatie voor uw eigen administratie. U heeft er dus geen enkel omkijken meer naar.

Ontvang vrijblijvend een bod

Wilt u, uiteraard  geheel vrijblijvend, een bod van ons ontvangen? Stuur ons een lijst met de laptops waar u van af wilt en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Of wilt u gewoon even van gedachten wisselen over de mogelijkheden en een indicatie van de inruilwaarde hebben, laat het ons weten! 

Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.