Menu
Your Cart


De HP Elitebook 820 G4 is een compacte 12,5 inch laptop en is beschikbaar met een krachtige i5 processor, maar ook met een nog krachtigere i7 processor. En alhoewel de HP Elitebook 820 G4 er aan de buitenkant hetzelfde uitziet als zijn voorganger de G3, geldt dat zeker niet voor de binnenkant. De vorige versie stond al bekend om het gebruik van high-end materialen, maar dat heeft HP in de G4 nog verder verbeterd. Uitstekende kwaliteit van de behuizing en de componenten. Deze laptop kan daardoor wel tegen een stootje.  En hoewel de HP Elitebook 820 G4 als zakelijke laptop staat aangeschreven is deze ook meer dan geschikt voor de thuisgebruiker. Ondanks zijn compacte voorkomen beschikt deze machine over alle gebruikelijke en benodigde poorten. 

Alle HP EliteBook 820 G4 uitvoeringen uit ons aanbod van refurbished laptops

HP Elitebook 820 G4 - Intel Core i5-7e gen - 8GB DDR4 - 128GB SSD - W11 HP Elitebook 820 G4 - Intel Core i5-7e gen - 8GB DDR4 - 128GB SSD - W11
Conditie: Goed

De HP Elitebook 820 G4 met 12.5 inch HD beeldscherm is dun, licht en compact en is al jarenlang é...

Geen werklast is te groot met een EliteBook die aan de vereisten van de MIL-STD 810G-specificatie voldoet.[4]ZelfservicemogelijkhedenBreid het systeemgeheugen, de batterijcapaciteit, opslag en WWAN-componenten uit.[5]Indrukwekkend geluidErvaar het verschil met HP Clear Sound AMP en de luidsprekers van de HP EliteBook 840.Geen ruis meerHP ruisonderdrukkingssoftware onderdrukt omgevingsgeluid zoals toetsenbordklikken.Wat is een refurbished laptop?‘Refurbished’ is een engelse term en betekent niets..
197,-
Excl. BTW:197,-
Wij maken gebruik van cookies. Indien u verder gaat op deze website, gaat u daarmee akkoord. Lees hier ons privacy statement.